Upplev Formel 1 på plats

Formel 1 har alltid varit en mycket populär motorsport. Men de senaste åren har intressent för Formel 1 vuxit rejält. Motorsporten erbjuder många saker som lockar tittare såsom fart, spänning och häftiga bilar. Formel 1 är en sport för dig som är ute efter en fartfylld upplevelse du sent kommer att glömma.

Succén Formel 1

Det ökande intresset för Formel 1 handlar inte endast om de snabba bilarna. Faktum är att förarna som idag är idrottsstjärnor lockar fler och fler tittare i alla åldrar. Under ett lopp i Formel 1 kommer du se idrottsstjärnorna tävla i snabba bilar. Dessa bilar går upp mot 300 kilometer i timmen. Bilarna kommer fort upp i hög hastighet och utsätter därmed föraren för stora g-krafter. Banorna i Formel 1 innehåller dessutom många kurvor där föraren ska köra så fort som möjligt för att ta sig i mål på snabbast tid.

Det är inte konstigt att denna spänningsfyllda motorsport har ett sådant enormt intresse. Över en miljard människor följer dessa Formel 1 lopp på TV. Även om det är roligt att titta på Formel 1 på TV är det en helt annan sak att uppleva ett lopp på plats. Klicka här om du vill uppleva ett äkta Formel 1-lopp på plats.