Riv och bygg ett nytt garage

Om ni har en gammal byggnad som idag ni använder som garage så kanske det är dags att riva detta och bygga ett nytt garage. Det kostar troligtvis för mycket att renovera detta så det blir som ni önskar. Även om det så klart kostar en slant att riva och bygga nytt så får ni det exakt som ni vill ha det.

Dubbelgarage

Se till att ansöka om rivningslov och bygglov för den nya byggnaden innan ni sätter igång med att demolera ert gamla garage. Vissa byggnader går enklare att riva än andra. Se till att ha det som krävs för att kunna på ett så effektivt sätt riva er gamla byggnad. Det finns gripar för både rivning och sortering till återvinning. De mindre griparna klarar 1,5 ton men det finns även de som tar upp till 60 ton om det skulle krävas.

När allt är rivet och borta så är det dags att bygga upp ert nya garage. Det är förstås en fördel att gjuta en platta och dra in vatten och avlopp i garaget. Då kan nu spola av ert golv vid behov. På frågan om det ska byggas ett enkel eller dubbelgarage så förordar vi ett dubbel. Även om ni bara har en bil så får ni så mycket mer plats att hålla på och fixa med bilen. Vintertid så kan även snöslungan få stå i värmen och det blir enklare för er att börja dagen med borttagningen av snön som fallit under natten.