Köp hem sortimentboxar med olika skruv till garaget

Hur ser det ut på verktygsbänken i ditt garage? Vi gissar på att du har en del tomma kaffeburkar till exempel som du sorterar skruv i. Det är inte ett dåligt system. Dock kommer alltid den där stunden då du måste hitta exempelvis en speciell skruv eller mutter och den inte finns.

Det är svårt att hålla total ordning i ett garage trots försök att organisera alla bitar och verktyg. Dessutom blir det ju även mycket smuts i ett garage vilket inte hjälper organiseringen. Det finns dock smarta lösningar du kan ta till.

Handla på nätet

Att köpa sortimentboxar som redan är organiserade är en bra lösning. Det är enklare att handla på nätet än att slösa tid på att springa till järnhandeln, speciellt i dessa pandemitider.

De här sortimentboxarna har även en annan fördel och det är att du kan återanvända dem. När boxen blivit tom kan du beställa en ny på nätet men använda den gamla till annat. Eftersom boxarna redan är uppdelade i olika fack så blir det hur enkelt som helst att organisera alla småprylar. Nu finns det helt enkelt ingen anledning att vara oorganiserad längre!